DeKoels| Buffet catering

Eten tijdens uw gelegenheid is een beleving en verbindt uw gasten

Het is altijd een goed idee om te kiezen voor een verzorgd buffet voor op uw feest of evenement. Het grote voordeel van een buffet is dat mensen zelf hun bord kunnen opscheppen en ze dus zelf kunnen bepalen wat ze eten.

Cutureel Centrum de Koels is de specialist in het verzorgen van buffetten voor diverse gelegenheden. Maak een keuze uit het ruime aanbod en schotel uw gasten heerlijk eten voor.

Er zit altijd wel iets tussen wat uw gasten lekker vinden.

 

 

Bij Cutureel Centrum de Koels vindt u een ruim aanbod buffetten die u tegen een voordelige prijs kunt bestellen. Zo hebben we diverse ontbijt- en lunchbuffetten, maar is het ook mogelijk om een buffet te bestellen als avondeten. Daarbij kunt u onder andere kiezen uit een Italiaans, Amerikaans, Europees of een stampottenbuffet.

Wat u ook wilt: bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom gerust langs om met onze kok Gerrit Mudde de mogelijkheden te bespreken.

Daarnaast kunnen wij u adviseren in de grote van porties aan de hand van de aangeven hoeveelheid personen. Hier passen wij de porties op aan, zodat er voor iedereen voldoende is.

 

Cultureel centrum de Koels
Interesse? Maak een afspraak
Cultureel Centrum De Koels.
Kom gezellig langs om mogelijkheden onder het genot van een drankje vrijblijvend te te bespreken.

 

+31 0183 630 573

Heb je vragen? Neem gerust contact op

[email protected]

Meer informatie? Stuur gerust een e-mail

Ma - Do 16:00 - 23:00
Vr - Za 15:00 - 00:00

We zijn heel de week bereikbaar