Onze cateringsdiensten

Een party is niet compleet zonder catering, dit is vaak bepalend voor een evenement. Organiseert u een groot feest? Laat de catering dan verzorgen door Cultureel centrum de Koels. Wij zorgen er graag voor dat uw gasten voorzien worden van heerlijke hapjes en maaltijden. Of u nu een groot of klein feest geeft, wij hebben altijd een vorm van catering die aansluit op uw wensen. Benieuwd naar ons aanbod? We lichten het graag toe.

DeKoels| cateringsdiensten

Eten is een beleving en verbindt uw gasten en medewerkers.

Geen feest is hetzelfde en smaken verschillen. Dit is waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor een zeer divers aanbod op het gebied van catering. Om te beginnen bieden we ontbijt en lunch. Hierbij kunt u denken aan overheerlijke broodjes met vers beleg, zoals brie, kipfilet, rosbief, ham en kaas, maar ook caprese, haring, zalm, geitenkaas en filet americain. Salades zijn ook te bestellen. We hebben luxe maaltijdsalades en luxe saladeschotels voor u.

Er is zoveel keus dat er altijd iets tussen zit voor u en uw gasten. Liever een stukje vlees op de barbecue? Geen probleem. We bieden diverse pakketten. Ook hapjes verzorgen we graag.

 

 

Een andere mogelijkheid is catering op maat. Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee om met een passend aanbod te komen. Heeft u specifieke wensen of besteld u meerdere cateringproducten bij ons? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u eventueel een offerte op maat aanbieden die past bij uw wensen.

Zoals u ziet is er heel veel mogelijk. We maken uw evenement graag tot een succes. Bestelt u hapjes, dan zorgen we er ook voor dat deze op mooie schalen gepresenteerd worden. Barbecuecatering? Dan zorgen wij voor de barbecue op gas of houtskool. Voor ieder evenement hebben wij de juiste benodigdheden en de juiste hoeveelheid. Uw gasten zullen dus zeker niets tekort komen. Wilt u meer weten over onze catering? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

 

 

Cultureel centrum de Koels
Interesse? Maak een afspraak
Cultureel Centrum De Koels.
Kom gezellig langs om mogelijkheden onder het genot van een drankje vrijblijvend te te bespreken.

 

+31 0183 630 573

Heb je vragen? Neem gerust contact op

[email protected]

Meer informatie? Stuur gerust een e-mail

Ma - Do 16:00 - 23:00
Vr - Za 15:00 - 00:00

We zijn heel de week bereikbaar