VEEL GESTELDE VRAGEN

Bij Frank Bistrobar zit je gezellig en eet je goed. Geen ingewikkelde gerechten, maar bekende klassiekers in een ander jasje. Hier zijn we dan. Vanaf nu laat Frank Bistrobar, in het cultureel-centrum De Koels, het hart van Vuren net een tikkeltje sneller slaan.

Frank Bistrobar: de plek voor een borrel en diner maar op zaterdag en zondag ook voor een lunch. Maar ook de plek om te genieten van heerlijke sorbet op mooie dagen op ons zonnige terras of op mindere dagen in de serre. Voor jong en oud. Met zijn tweeën of met een groep, met familie, met collega’s of met kinderen; Frank Bistrobar.

 

Aan de zijkant van Cultureel Centrum de Koels is er een grote parkeerplaats die voor ruim 35 auto’s parkeergelegenheid biedt. Daarnaast zijn er rondom het gebouw nog een aantal extra parkeerplaatsen waar u zelf, en uw gasten kunnen parkeren.

Bij Cultureel Centrum de Koels kunt u betalen per factuur of contant. Indien u contant wilt betalen beschikt ons pand over een externe Rabobank pin automaat.

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een ruimte om te vergaderen, presenteren of uw bedrijfsfeest te houden? Dan zit u bij Cultureel Centrum de Koels helemaal goed! Met keuze uit 5 verschillende zalen die variëren van 15 personen tot 450 personen is er van alles mogelijk. Daarnaast beschik iedere zaal over voldoende stroompunten en is het mogelijk om extra randapparatuur in de vorm van geluid, beamers en microfoons.

Wilt u na afloop van de vergadering een buffet of tijdens de pauze een lunch dan is dat zeker mogelijk. We hebben diverse mogelijkheden binnen onze catering en kunnen het geheel op uw planning afstemmen.

Muziek is zeker iets waar je aan denkt tijdens een feest en daar heeft Cultureel centrum de Koels heeft de mogelijkheid om voor jou evenement een passende artiest te regelen. Of het nu gaat om een live act of een dj we kunnen altijd de juiste artiest regelen die geheel aan uw wensen qua muziek en entertainment voldoet. Interesse? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

NEEM GERUST CONTACT OP