DeKoels| Lunch catering

Wilt u gezellig met uw collega’s of familie ontbijt en lunchen? Dan vergt dit de nodige voorbereidingen. Toch hoeft het helemaal niet zo lastig te zijn. Ga voor gemak en bestel een ontbijt & lunch bij Cultureel Centrum de Koels.

Pistolets, yoghurt, vers fruit en eieren: het zijn stuk voor stuk lekkernijen die niet mogen ontbreken bij een ontbijt. Als u met een grote groep mensen wilt ontbijten dan is het natuurlijk mogelijk om zelf inkopen te doen. Toch is het makkelijker om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde partij, zoals Cutureel Centrum de Koels.

Wij verzorgen speciaal voor u een compleet verzorgd ontbijt en bezorgen deze bij u op locatie. Ons ontbijtbuffet bestaat uit de lekkerste broodjes en sapjes waarmee u de dag goed begint.

Ook voor een heerlijke lunch bent u bij Cultureel Centrum de Koels aan het juiste adres. Bestel de lekkerste verse broodjes, zoals een broodje gezond, brie of gerookte zalm. Vindt u het lastig om te kiezen wat iedereen lekker vindt?

Ga dan voor makkelijk en kies voor een compleet verzorgd lunchbuffet. Daarbij kunt u het zelf zo luxe maken als u wilt. Neem een kijkje tussen ons aanbod en maak een keuze.

 

Cultureel centrum de Koels
Interesse? Maak een afspraak
Cultureel Centrum De Koels.
Kom gezellig langs om mogelijkheden onder het genot van een drankje vrijblijvend te te bespreken.

 

+31 0183 630 573

Heb je vragen? Neem gerust contact op

info@dekoels.nl

Meer informatie? Stuur gerust een e-mail

Ma - Do 16:00 - 23:00
Vr - Za 15:00 - 00:00

We zijn heel de week bereikbaar