De huiskamer van het dorp

Van bedrijfsborrel tot bruiloft het is bij ons allemaal mogelijk. Wij organiseren in goed overleg met u, een fantastisch feest voor uzelf en al uw gasten.

Zalen in de Koels

De Koels is dé locatie voor uw feesten en partijen. Van bedrijfsborrel tot bruiloft het is bij ons allemaal mogelijk. Wij organiseren in goed overleg met u, een fantastisch feest voor uzelf en al uw gasten. Alles is mogelijk, van een hapje tot een uitgebreid diner. Zelfs uitgebreide buffetten behoren tot de mogelijkheid.

Mocht u interesse hebben om iets bij ons te vieren, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij hopen u en uw gasten bij ons te mogen ontvangen in onze mooie sfeervolle accommodatie.

Frank Bistrobar

Bij Frank Bistrobar zit je gezellig en eet je goed. Geen ingewikkelde gerechten, maar bekende klassiekers in een ander jasje. Hier zijn we dan. Vanaf nu laat Frank Bistrobar, in het cultureel-centrum De Koels, het hart van Vuren net een tikkeltje sneller slaan.

Frank Bistrobar: de plek voor een borrel en diner maar op zaterdag en zondag ook voor een lunch. Maar ook de plek om te genieten van heerlijke sorbet op mooie dagen op ons zonnige terras of op mindere dagen in de serre. Voor jong en oud. Met zijn tweeën of met een groep, met familie, met collega’s of met kinderen; Frank Bistrobar.

DORPSHUIS DE KOELS

ONZE ZALEN LENEN ZICH PERFECT VOOR EVENEMENTEN

Dance events in de grote zaal

Live muziek in café de Koels